slm..ben kaza yaptım ve başımın sağ tarafı zarar gördü beynim 2 sefer açıldı ve kemiğe benzer 1 şey koydular.sonra epilepsi oldum önce kendimi bilmeden bayılırdım şimdi bayıcağımı biliyorum doktor hapımı değitirdi şimdi (benvida)yutuyorum.epilepsi bitecekmi.teşekkürler.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Salih bey, epilepsi tedavisi bireysel olarak değişebilir ve tamamen iyileşip iyileşmeyeceğiniz konusunda kesin bir şey söylemek zordur. Ancak, doktorunuzun önerdiği ilaçları düzenli olarak kullanmak ve doktor kontrollerinizi aksatmamak, epilepsi nöbetlerinin kontrol altına alınmasına yardımcı olabilir. Tedavi sürecinizde doktorunuzun yönlendirmelerine uymanız çok önemlidir. Geçmiş olsun.
salih
01 Haziran 2024 Cumartesislm..ben kaza yaptım ve başımın sağ tarafı zarar gördü beynim 2 sefer açıldı ve kemiğe benzer 1 şey koydular.sonra epilepsi oldum önce kendimi bilmeden bayılırdım şimdi bayıcağımı biliyorum doktor hapımı değitirdi şimdi (benvida)yutuyorum.epilepsi bitecekmi.teşekkürler.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiSalih bey, epilepsi tedavisi bireysel olarak değişebilir ve tamamen iyileşip iyileşmeyeceğiniz konusunda kesin bir şey söylemek zordur. Ancak, doktorunuzun önerdiği ilaçları düzenli olarak kullanmak ve doktor kontrollerinizi aksatmamak, epilepsi nöbetlerinin kontrol altına alınmasına yardımcı olabilir. Tedavi sürecinizde doktorunuzun yönlendirmelerine uymanız çok önemlidir. Geçmiş olsun.